Pianolessen en Keyboardlessen in Utrecht

Piano.png

kinderen en volwassenen

Bij de pianolessen en keyboardlessen zoek ik naar een geschikte methode, die past bij het kind of de volwassene. Voor kinderen vanaf 5 jaar is er de auditieve pianomethode met liedjes, die eerst gezongen en dan gespeeld worden. De pianomethode van Hal Leonard werkt heel eenvoudig. Nog voordat de leerling heeft leren noten lezen worden er al leuke liedjes gespeeld.

Om het jaar is er een voorspeelmiddag in Theater Schiller, waar de leerlingen hun vooruitgang aan ouders en belangstellenden kunnen laten horen (zie foto's en filmpjes).

Ook voor de volwassenen zijn er verschillende methoden waaruit een keuze gemaakt kan worden. Ik vind het belangrijk een methode uit te kiezen, die goed aansluiting vindt bij uw/jouw niveau en mogelijkheden.

Er worden ook duolessen en triolessen gegeven.

Muziekles extra

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om je favoriete popmuziek of andersoortige muziek van bijvoorbeeld Youtube om te zetten in eenvoudig speelbaar notenschrift.

Zondag 10 april 2016 was de 3e voorspeelmiddag in Theater Schiller in Utrecht.

Klik hier voor de foto's van deze middag.

CD_web-web.jpg

CD opnemen: Een nieuw onderdeel in de Klankentuin is de optie CD opnemen. Hierbij gaan we de liedjes, die je op les oefent - eventueel met zang erbij of andere favoriete muziek, die je hebt leren spelen - tijdens de les opnemen op CD.

Voor de kosten van deze extra mogelijkheden binnen de muzieklessen, zie: Muziekles Tarieven.

Er wordt ook les gegeven aan de studenten van Sound Education, die in kleine groepjes keyboardles krijgen.

Op de Universiteit van Utrecht wordt de basis uitgelegd van de muziektheorie.